Boeken

Omdat Maastricht een unieke onderwijsstructuur kent, is er geen verplichte boekenlijst. Wel wordt er elk jaar een lijst met boeken gemaakt waarin staat welke boeken aangeraden worden per blok, of zelfs voor de gehele studie.

Aan de hand daarvan hebben verschillende studenten aangegeven bepaalde boeken toch wel heel handig te vinden gedurende hun studie.
Als MSV Pulse stellen we jaarlijks een eerstejaarspakket samen. Dit pakket bevat alle boeken die volgens ons en oudere Geneeskunde studenten noodzakelijk zijn voor je studie. Dit pakket is samengesteld op basis van studenten uit verschillende jaarlagen en alle boeken zijn je gehele studie erg handig. Dit pakket kun je via onze online webshop gemakkelijk en tegen de maximale korting bestellen en laten thuisbezorgen.

Het complete eerstejaarspakket kunnen wij jullie gedurende een bepaalde periode met maximale korting aanbieden. Deze periode loopt van mid-augustus t/m mid-september. Klik hier om naar de boekenwinkel te gaan!

Let op: als studievereniging geven wij deze korting alleen aan onze leden. Je kan je gelijk inschrijven als lid via de webshop en met de korting op de boeken haal je je lidmaatschapsgeld al direct eruit!

Daarnaast is er ook een webshop voor al je studiematerialen. En ook voor deze materialen is er een flinke korting. Stethoscopen, reflexhamers, ooglampjes en nog veel meer is te bestellen. Voor witte jassen is er een pasdag (woensdag 7 september), waarbij je je witte jas kan komen passen en meteen kan kopen. Mocht je op een ander moment een witte jas willen bestellen kan je deze bij het Pulse kantoor komen passen. Er is een unisex model en een speciaal vrouwenmodel. Ga naar www.msvpulse.nl en via het tabblad ‘Verkoop’ kun je klikken op ‘Materialen‘ om naar de webshop te gaan.

Alle producten kunnen met iDeal of een machtiging afgerekend worden en worden thuis bezorgd. Bezorging in het buitenland is helaas niet mogelijk. Je bestelling wordt dan bij het Pulse kantoor afgeleverd waar hij opgehaald kan worden.

Meer informatie opvragen kan altijd door een mail te sturen naar msvpulse@maastrichtuniversity.nl, of spreek een van onze bestuursleden aan tijdens de Facultaire Introductie.


Het complete eerstejaarspakket kunnen wij jullie gedurende een bepaalde periode met maximale korting aanbieden. Deze periode loopt van mid-augustus t/m mid-september. Klik hier om naar de boekenwinkel te gaan! Je kunt hieronder je e-mailadres invullen als je een mailtje wilt ontvangen zodra de kortingsperiode van start gaat.