Facultaire Introductie – Faculty Introduction

 

FACULTAIRE INTRODUCTIE 28 – 29 AUGUSTUS

 

Lieve arts in spe,

Van harte gefeliciteerd met je plaatsing voor de opleiding geneeskunde in Maastricht! Er staan je een aantal mooie jaren te wachten waarbij je hard zal moeten werken, maar waar je ook vrienden voor het leven zult maken. Daarnaast is er altijd ruimte voor gezelligheid en plezier.

Om jullie goed te laten starten, je wegwijs te maken op de universiteit en alvast je mede eerstejaars geneeskunde studenten te leren kennen, organiseert MSV Pulse, onze medische studievereniging, in samenwerking met Maastricht University de Facultaire Introductie.

Dit jaar zal de Facultaire Introductie plaatsvinden op woensdag 28 en donderdag 29 augustus. Tijdens deze dagen zal je in een groepje – waar je de rest van je studie, en misschien nog wel langer, contact mee zult hebben – onder begeleiding van ouderejaars studenten wegwijs worden gemaakt op de universiteit en in het ziekenhuis. Waar op woensdag nog augustus veel praktische informatie zal worden gegeven vanuit de universiteit, zal 28 augustus een dag worden met workshops en een leuke activiteit in de binnenstad om alvast te proeven aan het artsenleven, om Maastricht te leren kennen, en om vrienden voor het leven te maken! Ook zal het legendarische feest ‘Het Wittejassenbal’ op 28 augustus een goede aftrap zijn om samen met je mede geneesko’s je studentenleven in te wijden.

Informatie over de eerste introductiedag hebben jullie reeds ontvangen. De indeling van donderdag 29 augustus zal als volgt zijn (onder voorbehoud):

11.00 – 11:45 uur Introducerend college
12.00 – 15.00 uur Workshops
15.30 – 18.00 uur Activiteit in de binnenstad

De universiteit verwacht dat je aanwezig bent. Mocht je om een of andere reden toch verhinderd zijn, ben je er zelf verantwoordelijk voor dat je alle informatie bemachtigt die tijdens deze dagen gegeven wordt.

Om op de hoogte te blijven van de introductie is het slim om lid te worden van je lichtingsgroep op Facebook , en MSV Pulse te liken! De Facebookgroep wordt veel gebruikt om practica en skillslabs met elkaar te ruilen, bestanden zoals samenvattingen uit te wisselen en om op de hoogte te blijven van nieuws binnen de studie.

Geniet van jullie welverdiende vakantie en we zien jullie graag op 27 en 28 augustus op de faculteit FHML voor de beste, maar bovenal leukste, start van jullie studiejaar!

Liefs,
De Facultaire Introductie Commissie van MSV Pulse

——————————————————————————————————————————–