Introkamp 2018

Om jou geheel in stijl voor te bereiden op je tijd als geneeskundestudent organiseert Medische Studievereniging Pulse het Geneeskunde Introkamp. Deze zal plaatsvinden op 17, 18 en 19 augustus (het weekend voor de INKOM) en heeft als thema ‘Omroep P.U.L.S.E.’.

Het Introkamp heeft als doel om je toekomstige medestudenten op een gezellige en studentikoze manier te leren kennen! Het is dé manier om te integreren binnen onze studievereniging en je zal hier de basis leggen van levenslange vriendschappen.

Wij zorgen voor een afwisselend programma bestaande uit leuke activiteiten. Je zal onder andere de legendarische cantus mee gaan maken.

Belangrijk: dit is geen ontgroening en je hoeft je niet druk te maken dat je erna te moe bent voor de INKOM! Tijdens deze week zullen we het feest lekker doorzetten.

Invalid Displayed Gallery

Neem ook eens een kijkje bij de foto’s van vorig jaar!

Het weekend zal plaatsvinden van 17 t/m 19 augustus in Someren-Heide
Het kamp vindt plaat bij “”Kamp-bivakboerderij-Greijmans” (Smulderslaan 23 5712 PN Someren-Heide)

De kosten voor het kamp bedragen 45,- en moeten vóór het weekend via een bankoverschrijving betaald worden. Deze kosten dekken het hele weekend. We zullen zorgen voor gevulde buikjes en genoeg drankjes.
Je zult zelf moeten zorgen voor beddengoed (slaapzak, hoeslaken, kussen etc.)

Meer informatie over het introkamp volgt via de mail na inschrijving.

De link naar het Facebook event is: https://www.facebook.com/events/368385613571525/

Inschrijven kan op: https://pulse.clubit.nl/event/45