Introkamp 2019

Om jou geheel in stijl voor te bereiden op je tijd als geneeskundestudent organiseert Medische Studievereniging Pulse het Geneeskunde Introkamp. Deze zal plaatsvinden op 16, 17 en 18 augustus (het weekend voor de INKOM). Het thema zal op 19 maart bekend worden gemaakt. Volg het Facebookevenement om op de hoogte te blijven!

Het Introkamp heeft als doel om je toekomstige medestudenten op een gezellige en studentikoze manier te leren kennen! Het is dé manier om te integreren binnen onze studievereniging en je zal hier de basis leggen van levenslange vriendschappen.

Wij zorgen voor een afwisselend programma bestaande uit leuke activiteiten. Je zal onder andere de legendarische cantus mee gaan maken.

Belangrijk: dit is geen ontgroening en je hoeft je niet druk te maken dat je erna te moe bent voor de INKOM! Tijdens deze week zullen we het feest lekker doorzetten.

Invalid Displayed Gallery

 

Neem ook eens kijkje bij de foto’s van vorig jaar!

Het weekend zal plaatsvinden van 16 t/m 18 augustus in ‘De Viggel’ in Bree (Gruitroderkiezel 73 3960).

 

Wij (de introkampcommissie), hebben in ieder geval al heel veel zin in het weekend en zijn dan ook al druk bezig met alle voorbereidingen hiervan. We hopen jullie op 16 augustus te zien!

Voor vragen kun je altijd mailen naar pulseintrokamp@maastrichtuniversity.nl

INSCHRIJVEN VIA www.pulse.clubit.nl/introkamp (kosten: 48,50)

 

Liefs,

De IntrokampCie

Pulse-8 (1)